Afbeelding
Annemieke Jolink

‘t Harde verslaat ‘s Heerenbroek en pakt opnieuw drie punten

3 maart 2024 om 15:20 Voetbal

Derdeklasser ‘t Harde liet zaterdag opnieuw drie punten bijschrijven. Ditmaal werd de uitwedstrijd tegen ‘s Heerenbroek gewonnen en wel met 1-3.

In de 3e klasse C is het ongemeend spannend, zowel in de top, middenmoot, als onderste regionen. Elk punt die gepakt wordt is van belang om als team je doel te behalen. Het doel van ’t Harde is heel simpel; handhaven! Handhaving zonder deel te nemen aan nacompetitie voor degradatie. Daarvoor moet minimaal 30 punten gepakt worden.

Voor beide teams was het zaterdag van groot belang om de wedstrijd in winst om te zetten. Binnen een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong via Rick Zanting. Vervolgens kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en dit resulteerde in diverse kansen.

Vlak voor rust moest Quinten Turubasse keeper Marc van der Streek helpen door een bal van de doellijn te halen.

Na ruim een uur spelen viel de gelijkmaker en die kwam op naam van Rob Henniphof. Vijf minuten voor tijd een nieuwe voorsprong voor ‘t Harde en wel via Stefan Marsman. Dezelfde speler tekende ook voor de 1-3.

Komende zaterdag speelt ‘t Harde op eigen veld tegen ZAC uit Zwolle.