Afbeelding

VSCO’61 dieper in degradatiezorgen na nederlaag

12 februari 2023 om 13:19 Algemeen

In de uitwedstrijd tegen WVF leed VSCO’61 een 3-0 nederlaag. Door deze nederlaag en de winst van Hatto Heim zakt VSCO’61 naar de twaalfde plaats en staat daarmee op een rechtstreekse degradatieplek.

WVF was de beter spelende ploeg en had ook het initiatief, maar VSCO’61 wist op zich goed tegenstand te bieden. Kansen vielen er niet veel te noteren, alleen aan het begin en het eind van de wedstrijd dienden deze zich aan. Na zeven minuten viel de eerste kans te noteren. Op aangeven vanJabir Mazouz kwam Max Goudbeek vrij voor doelman Korné van de Brake. De VSCO’61-doelman wist een doelpunt te voorkomen door goed te wachten en de inzet te keren.Een paar minuten later werd Luca Veldhoen binnen de zestien in de rug gelopen, maar arbiter Van Bussel kende VSCO’61 geen penalty toe. In de 17 e minuut wist WVF op voorsprong te komen. Twan Rens was de maker van het doelpunt. Even later had VSCO’61 geluk dat een schot van Ayoub Ben AliAhlaq tegen de paal belandde. Voor de rest viel er in de eerste helft weinig voor beide doelen te beleven.

Ook in de tweede helft duurde het lang voordat de eerste kans viel te noteren. VSCO’61 toonde wel meer initiatief, maar kwam niet verder dan een schot van Luca Veldhoen die een gemakkelijke prooiwas voor doelman Melvin Hartenhof. Vooral aanvallende stootkracht brak VSCO’61 deze middag op.In de laatste twintig minuten van de wedstrijd werd uiteindelijk de wedstrijd beslist. Max Goudbeek kreeg de ruimte om door te stomen op het doel van VSCO’61 af en scoorde de 2-0. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Nadat Max Goudbeek nog een keer de onderkant lat had geteisterd gooideinvaller Christian de Vries definitief de wedstrijd op slot en bepaalde de eindstand op 3-0.