Afbeelding

Kansloze nederlaag voor VSCO’61 in thuisduel

26 november 2017 om 18:45 Algemeen

Oosterwolde - VSCO’61 kon thuis tegen Lunteren geen goed vervolg geven aan de laatste twee overwinningen.

Het liep tegen een volledig terechte 0-2 nederlaag aan tegen een goed spelend Lunteren.
In deze competitie zijn veel teams aan elkaar gewaagd en de onderlinge verschillen klein. Een duel wordt vaak op details beslist. Het gemis van een aantal vaste basisspelers, maar wellicht meer nog het nazinderen van de overwinning tegen OWIOS, maakt dat VSCO’61 onvoldoende (op)brengt in deze wedstrijd.
De 0-1 voorsprong bij rust voor Lunteren is dan ook terecht en VSCO’61 mag niet klagen dat scheidsrechter Pouls een overtreding op Jos van Roekel niet bestraft met een penalty. De 0-1 voorsprong in de 11e minuut voor Lunteren komt wel wat gelukkig tot stand. Doelman Alex Grootenhuis kan een schot van Eliza Abraham nog wel keren, maar via Ruben Sleurink verdwijnt de bal in eigen doel.
Er komt geen ommekeer in de tweede helft. Het is eerder wachten op de tweede treffer van Lunteren dan de gelijkmaker. Jordi Duits beslist in de 64e minuut de wedstrijd door de 0-2 binnen te schieten. VSCO’61 probeert het hierna nog wel met een aantal wissels, maar komt niet tot kansen. Zaterdag speelt VSCO’61 om 14.30 uur uit tegen Lelystad’67 dat verrassend met 0-1 wist te winnen in Scherpenzeel.