Afbeelding
communicatie afdeling YWAM Heidebeek

YWAM Heidebeek organiseert Missions Festival

16 april 2024 om 12:47 Evenementen Ingezonden

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, organiseert YWAM Heidebeek het Missions Festival. Het ‘Missions Festival’ is de nieuwe naam van het Open Huis dat elk jaar georganiseerd werd. De hele dag is één groot feest met zending als het centrale thema. Er zijn verschillende celebrations met goede worship en inspirerende sprekers. Er zijn seminars en rondleidingen waar je meer leert en ervaart over zending. Maar daarnaast zijn er ook foodtrucks, lekkere koffie, goede muziek en activiteiten voor kinderen en jeugd.

Het thema van deze dag is: Radiate His Light. Jij bent geroepen om Gods licht te zijn in deze wereld. God wil jou inzetten met al jouw gaven en talenten. We mogen Gods licht uitstralen, overal waar we komen. Gedurende de dag zal deze uitdaging op verschillende manieren terugkomen.

Tijdens het Missions Festival kun je op een Missions Experience. Je gaat op reis en komt onderweg verschillende situaties tegen waar iemand op het zendingsveld ook in aanraking meekomt. Samen met jouw gids ga je de uitdagingen aan die je tegenkomt. Dit is een leuke ervaring waar je in aanraking komt met andere culturen en gewoonten.

Natuurlijk zullen er ook verschillende seminars gegeven worden en is er een Missions markt waar verschillende bedieningen van Jeugd met een Opdracht zich zullen presenteren.

De dag begint om 12.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Kaartjes zijn gratis en kun je reserveren op ywam.eventbrite.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie