Nieuw drumstel voor muziekvereniging David.
Nieuw drumstel voor muziekvereniging David. eigen foto

Stichting Promotie Oosterwolde ondersteunt verenigingen

2 mei 2024 om 10:20 Algemeen

Na het succes van de Superloterij ter ondersteuning van de realisatie van Hart van Oosterwolde, is gezocht naar middelen om verenigingen in die kern structureel te ondersteunen. Hiervoor is Stichting Promotie Oosterwolde opgericht, die onder andere de exploitatie verzorgt van het digitale reclame/informatiebord in Oosterwolde. 

Met de inkomsten uit die activiteiten wil de stichting ondersteuning bieden aan verenigingen en stichtingen met maatschappelijke doelstellingen in Oosterwolde. Ook is een kerstconcert gehouden ter ondersteuning van de activiteiten van muziekvereniging David. Tijdens het voorjaarsconcert werd een piano, een nieuw drumstel en een waardecheque van 3.000 euro aangeboden. Voorzitter Steert dankte het bestuur van St. Promotie Oosterwolde door te onderstrepen hoe belangrijk het is voor het voortbestaan van de muziekvereniging dat de samenleving en het bedrijfsleven op deze manier de schouders er onder zetten. Nanne Schoonhoven, 

Henk van Os en Gerrit Jan Veldhoen, bestuursleden van de stichting gaven te kennen de activiteiten te willen uitbreiden om meer verenigingen financieel te kunnen ondersteunen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie