CMV Excelsior Oostendorp.
CMV Excelsior Oostendorp. Anja van Boven

Henk van de Werfhorst erevoorzitter CMV Excelsior Oostendorp

16 april 2024 om 08:50 Algemeen

Henk van de Werfhorst is tijdens de ledenvergadering op 15 april 2024 benoemd tot erevoorzitter van de Koninklijk Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp.

Henk van de Werfhorst werd in 1981 voorzitter van Excelsior, daarvoor is hij nog enkele jaren bestuurslid geweest.  ”Henk is een verenigingsman die warmte en saamhorigheid binnen de vereniging koestert en die de jeugd en de opleiding op handen draagt”, vertelt bestuurslid Maria Dickhof. “In 1988 heeft hij daarom het opleidingsorkest opgericht dat we tot op de dag van vandaag nog steeds hebben.”

De vereniging is Henk dankbaar voor de tijd die hij al die jaren in CMV Oostendorp gestoken heeft. “Elke maandagavond stonden, zoals voor velen vanzelfsprekend, de stoelen klaar. Maar ook de contacten met de gemeente, buurtverenigingen en muziekverenigingen in de omliggende gemeentes onderhield hij zeer trouw. Henk gaf zelf aan dat het belangrijk is dat verenigingen onderling de banden moeten blijven versterken, elkaar moeten bijstaan in moeilijke tijden en niet alleen maar moeten gaan voor eigen roem en eer. Henk zorgde voor die onderlinge band.” 

Tijdens de ledenvergadering heeft Henk het voorzitterschap overgedragen. “Hij heeft ons als bestuur aangegeven dat er een aantal taken zijn die hij nog wil blijven voortzetten, hier zijn wij als bestuur heel dankbaar voor. Henks rol binnen de vereniging verandert, hetgeen zowel voor hem als voor ons wennen zal zijn. Maar we zijn heel dankbaar voor al die jaren dat hij zich heeft ingezet. Gelukkig blijft hij muziek maken.”

 
Maria besluit: “Henk we wensen je alle goeds toe en bovenal de zegen van God.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie