CMV Excelsior Oostendorp.
CMV Excelsior Oostendorp.

CMV Excelsior Oostendorp komt met Praiseconcert in november

18 oktober 2023 om 14:15 Algemeen

Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp vierde op 11 oktober het 100-jarig bestaan. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een feestelijk Praiseconcert.

Het Praiseconcert vindt plaats op zaterdag 18 november. Excelsior staat deze avond onder leiding van haar eigen dirigent Hans de Wilde. Samen met Gospelkoor Higher Level uit Kampen zal er een gevarieerd programma opgevoerd worden. “Hoe mooi is het om met zijn allen van Zijn naam te zingen en spelen,” aldus een PR-lid van Excelsior. Higher Level is een gospelkoor dat bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor God en zingen, afkomstig uit de omgeving van Kampen. Het koor wordt geleid door Ria van Dijkhorst. Het koor wil een zo gevarieerd mogelijk repertoire binnen het gospelgenre ten gehore brengen: van prachtige ballads tot stevige black gospelnummers. “Het belooft een prachtige muzikale avond te worden. We hopen als muziekvereniging veel bezoekers te mogen ontvangen in de Grote Kerk, Zuiderkerkstraat 1, in Elburg.”
Het Praiseconcert begint om 20.00uur, de kerk is geopend vanaf 19.30 uur. ) Kaarten in de voorverkoop à tien euro voor dit concert zijn uitsluitend te koop via: https://shop.ticketbuy.nl/rwZmDWMQ/praise (administratiekosten voor eigen rekening). Bij de kassa kosten de kaarten 12, 50 euro. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie