Een SchuldHulpMaatje biedt hulp.
Een SchuldHulpMaatje biedt hulp.

‘Deze financiële problemen kunnen wij toch zelf oplossen?’

1 maart 2023 om 15:17 Algemeen

SchuldHulpMaatje Oldebroek en SchuldHulpMaatje Elburg helpen inwoners van de gemeenten Oldebroek en Elburg om schulden te voorkomen of op te lossen. Hierdoor gaan zij de toekomst weer met zelfvertrouwen tegemoet. 

Geldzorgen veroorzaken veel stress. Hoe eerder mensen aan de bel trekken, hoe beter. Zo was dit ook het geval Sarah: “Mijn man wilde geen hulp bij onze financiële problemen. Dit moesten wij toch zelf kunnen oplossen? Maar zo doorgaan was ook geen optie, want het beheerste ons leven. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb Schuldhulpmaatje ingeschakeld. Mijn man was hier helemaal niet blij mee, maar al snel leerden wij ons maatje kennen.“

Zonder oordeel

Sarah vindt het fijn dat er bij SchuldhulpMaatje niet met het vingertje wordt gewezen, maar dat er wordt gekeken naar praktische oplossingen. 

“Het is enorm fijn dat ons maatje samen met ons zorgt voor overzicht en niet over ons oordeelt. We kijken samen naar onze inkomsten en onze uitgaven. Daarnaast kijken we naar waar wij op kunnen bezuinigen. Met deze tips en tricks van ons hulpmaatje hebben wij nu overzicht. Nu hebben we een lening afbetaald, hebben wij overzicht op ons uitgavenpatroon en sparen we zelfs!”  

Geen stress en schaamte meer 

Naast al deze praktische oplossingen, verdwijnen ook de stress en schaamte. “We krijgen nu geen nare brieven en geen deurwaarders meer. Dit geeft mij en ons heel veel rust. Wij kunnen een schuldhulpmaatje iedereen aanraden die net als wij het financiële overzicht kwijt zijn. Zet je schaamte opzij en werk aan een goede financiële toekomst.”

Samen lukt het

Na het lezen van het verhaal van Sarah enthousiast geworden over SchuldHulpMaatje? Wil jij ook werken aan een goede financiële toekomst? Bel dan 06-55068609 en dan wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken voor informatie of een intakegesprek. Wil je liever eerst zelf zien hoe je er financieel voorstaat, doe dan anoniem de test op www.uitdeschulden.nu. 

SchuldHulpMaatje Oldebroek: info@schuldhulpmaatjeoldebroek.nl  en 06-55068609 

SchuldHulpMaatje Elburg: coordinatorshmelburg@gmail.com en 06- 40699790.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie