Aftrap kampvuuravond jaar

30 december 2016 om 10:13 Lokaal

‘t Harde - Kerst ligt inmiddels alweer achter ons, het nieuwe jaar komt er al weer aan. Wat is er nu mooier dan het nieuwe jaar samen met een grote groep mannen gezamenlijk in te luiden? Zorg dan dat jij er donderdag 12 januari bij bent tijdens weer een gloednieuwe Kampvuuravond (KVA). Aanvang 19.45 uur.

Zoals de vorige KVA al aangekondigd zullen we tijdens deze avond het bedrag wat de afgelopen maanden tijdens de collecte is opgehaald overhandigen aan het Leger des Heils in Elburg. Zij kunnen het geld goed gebruiken nadat in februari van 2016 een deel van hun pand door een brand is verwoest. Mede door een prachtige gift van een bedrijf uit Epe kunnen we een mooi bedrag overhandigen.

De avond zal vooral in het teken staan van muziek. We vinden het gaaf dat de band Lighthouse deze avond wil komen optreden en hopen samen met hen Gods naam te gaan prijzen! Ook zal John Schuijn, één van de organisatoren, een korte overdenking verzorgen.

Daarnaast zullen ook de vaste ingrediënten van een KVA niet ontbreken: ontvangst met koffie, goede sfeer, fijne gesprekken en een heerlijke snack. Deze avond wordt georganiseerd samen met het team van de Jongeren Kampvuuravonden, dus ook de jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte uitgenodigd.

We hopen je te ontmoeten! Neem vooral je vrienden en bekenden mee. Je ben van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie