DSV'61 verspeelde op eigen veld twee punten.
DSV'61 verspeelde op eigen veld twee punten. Wilfred Boon

DSV’61 moet ver in blessuretijd gelijkmaker van SEH incasseren

4 mei 2024 om 19:07 Voetbal

DSV’61 heeft het duel tegen SEH uit Heerde niet weten te winnen. In de absolute slotfase (96e) minuut moest het team uit Doornspijk de gelijkmaker incasseren: 1-1.

In de eerste helft had SEH de betere mogelijkheden, maar treffers bleven uit. Na rust een beter DSV’61 en dat resulteerde in de 63e minuut in een doelpunt van Ron Hofmeijer.

Vervolgens brak een zenuwslopende periode aan met meer kansen op de 1 – 1 dan op de 2 – 0. In een overvol 16 meter gebied scoorde SEH ver in blessuretijd alsnog de gelijkmaker.

Het lijkt een kopie van de heenwedstrijd toen het team uit Heerde, bij eveneens een 1-1 eindstand, gelukkiger het veld verliet vergeleken met de tegenstander. Een periodetitel lijkt door het puntenverlies ver weg voor de Doornspijkers. Komende zaterdag in Elburg het treffen met ESC.