Afbeelding
Foto: Matthe Vos

Verwachtingen rondom het kampvuur

4 januari 2018 om 15:48 Algemeen

Elburg - Werkgroep KVA houdt op donderdagavond 11 januari een Kampvuuravond.

,,Zoals de vorige KVA al aangekondigd zullen we tijdens deze avond het bedrag wat we het afgelopen jaar tijdens de collectes hebben opgehaald overhandigen aan het Huis van Gebed in Elburg. Zij kunnen het geld goed gebruiken voor verschillende doeleinden en we zijn blij hen op deze manier de nodige ondersteuning te kunnen bieden”, aldus de heer Prins.

De avond zal ook in het teken staan van muziek. Prins: ,,De vorige KVA hebben we met elkaar de video clip voor ons eigen KVA lied opgenomen. Het resultaat is verbluffend en zal deze avond met jullie allemaal worden gedeeld. Natuurlijk zullen we het KVA lied ook weer een aantal keren gaan zingen waarbij we hopen op net zoveel enthousiasme en passie als de afgelopen keer.”

De club is vereerd dat hun kersverse burgmeester Jan Nathan Rozendaal deze avond ook aanwezig zal zijn. ,,We hopen dat we hem alle facetten van een KVA kunnen laten zien, en kijken uit naar zijn boodschap. Daarnaast hebben we de kerken in de omgeving de afgelopen periode gevraagd om hun gebedspunten voor 2018 met ons te delen zodat we deze gezamenlijk voor Gods troon kunnen brengen. We zijn blij met de input welke we hebben gehad en zien verwachtingsvol uit naar 2018 welke grote dingen God ook in de kerken op de Veluwe zal gaan doen.”


Kortom, een bomvol en erg divers programma om 2018 mee te beginnen. Naast bovenstaande zullen natuurlijk ook de vaste ingrediënten van een KVA niet ontbreken: ontvangst met koffie, goede sfeer, fijne gesprekken en een heerlijke snack. ,,Zorg dus dat jij er bij bent en neem vooral vrienden en bekenden mee! Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde, zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde.”

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie