Afbeelding

Triple C ontvangt Nieuwjaarsgift van Van Werven uit Oldebroek

26 maart 2024 om 12:01 Algemeen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van Van Werven in Oldebroek werden een groot aantal afgevaardigden van goede doelen verrast met een gift. 

“Al een heel aantal jaren geeft Van Werven geen relatiegeschenken meer aan het einde van het jaar, maar kunnen medewerkers goede doelen, die hen na aan het hart liggen, aandragen voor een gift”, vertelt Henk van Os, vertegenwoordiger van Triple C. “Dit jaar is er 50.000 euro beschikbaar gesteld om uit te delen. Zeventien organisaties waaronder Triple C mochten een bijdrage voor hun werk in ontvangst nemen. Wij zijn voorgedragen door Hannah van Boven. Het was een mooie middag, waarbij we van alle doelen hoorden wat zij doen en waar zij de gift voor willen inzetten.”

Namens het familiebedrijf Van Werven wenste de directie allen veel succes met wat ze doen: “We zijn blij dat we als bedrijf een bijdrage mogen leveren aan jullie werk. Mooi om zo met elkaar samen te werken aan echte oplossingen!”

Triple C zet de gift in voor een maatschappelijk project in Gambia. “We helpen kansarme mensen zelfredzaam te worden. Dat doen we door het aanbieden van onderwijs en materiaal. Het geld gebruiken we om het leslokaal van de bouwafdeling een nieuwe en betere plek op het terrein te geven. Tevens zal er een bovenfrees van aangeschaft worden. 


Leslokaal in Gambia. 

Henk besluit: “Nogmaals dank aan Van Werven BV en Heicom voor deze geweldige bijdrage.”

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie