Driesje Keijl bij het PostNL logo.
Driesje Keijl bij het PostNL logo.

PostNL punt in ‘t Harde gaat naar Marsman

26 maart 2024 om 05:55 Zakelijk

De buitenkant van het pand van Marsman boek, kantoor en kado is aangepast en dat is niet zonder reden. “We hebben het PostNL punt overgenomen van Boni supermarkt”, legt Driesje Keijl uit. Klanten kunnen voor al hun postzaken voortaan terecht aan het Centrumplein 1 in ‘t Harde.

Barry Wensink

Toen duidelijk werd dat Boni zou stoppen met deze service, kwam vanuit PostNL de vraag of ze dat bij Marsman over zouden willen nemen. “Daar hoefden we niet lang over na te denken. We willen heel graag dat deze service in het dorp behouden blijft en bij onze balie maken we daar graag ruimte voor vrij.” Postzegels waren al veel langer te koop bij Marsman, maar voor onder andere een auto overschrijven kan een ieder er nu ook terecht. Dat geldt ook voor het versturen en het ontvangen van (aangetekende) pakketten en voor zogenaamde rouwpost.

“Wij maken pasfoto`s voor officiële documenten en het is bij ons ook mogelijk om digitaal rijbewijzen te verlengen. Dit alles in samenwerking met het RDW en de gemeenten in Nederland die hier aan meedoen. Het is nog steeds een pilot, waar steeds meer fotografen voor gecertificeerd zijn en wij mogen daar ons één van noemen”, aldus Driesje Keijl.

Klanten kunnen in de eigentijdse winkel met een groot assortiment ook gebruik maken van de printservice. Zo kunnen ze tegen een gunstig tarief hun eigen documenten uitprinten en desgewenst kopieën maken. Het hebben van een eigen printer, met de kans op ingedroogte inkt na verloop van tijd, is dan verleden tijd. 

Boeken, wenskaarten, tijdschriften, speelgoed, lotto, staatsloterij, giftkaarten, telefoonkaarten, tabak, e-sigaretten, cartridges en kantoorartikelen; bij Marsman is het allemaal aanwezig. Dat geldt ook voor tal van dagbladen en er is zelfs een flinke collectie feestartikelen. Altijd handig bij geboorten, verjaardagen, bruiloften en pensioen. “We hebben ook een groot assortiment gifts en cadeaus, voor christelijke feesten, maar ook voor zomaar een attentie voor allerlei hoogtijdagen. Voor cartridges kunnen klanten eveneens bij ons terecht. Ook gerecyclede. Dat doen we in samenwerking met Cartridge Europe.” Info: www.marsman.nl en 06-15480669. Facebook: Marsman ‘t Harde.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie