Driesje Keijl bij haar zaak in 't Harde. Foto: Barry Wensink
Driesje Keijl bij haar zaak in 't Harde. Foto: Barry Wensink

Printservice bij Marsman aan Centrumplein ‘t Harde

27 februari 2024 om 08:00 Zakelijk

Marsman boek, kantoor en kado is niet meer weg te denken uit ‘t Harde. Sinds 1991 is het daar gevestigd en tegenwoordig is dat aan het Centrumplein 1. De eigentijdse winkel met een groot assortiment heeft nu ook een printservice. “Ontzettend handig om je eigen documenten uit te printen”, zegt eigenaresse Driesje Keijl.

Barry Wensink

Boeken, wenskaarten, tijdschriften, speelgoed, lotto, staatsloterij, giftkaarten, telefoonkaarten, tabak, e-sigaretten, cartridges en kantoorartikelen. De keuze is reuze en ook voor het maken van pasfoto’s voor rijbewijs of paspoort is Marsman dé winkel. “We zijn gespecialiseerd in wenskaarten en we mogen ons een Hallmark speciaalzaak noemen. Daar zijn we trots op”, legt Keijl uit.
Dat er nu ook een printservice is, maakt het alleen nog maar aantrekkelijker om de winkel te bezoeken. “Kopiëren en printen; het is allemaal mogelijk. We hebben hier een laptop staan die klanten mogen gebruiken voor hun documenten. Die laptop is verbonden met de printer. Het is dus niet meer nodig om daarvoor naar een drukkerij te gaan.” Driesje Keijl legt uit waarom het zo aantrekkelijk is om gebruik van deze service te maken. “De klant geeft aan dat cartridges best prijzig zijn geworden. Bovendien is bij minimaal gebruik de kans groot dat de inkt is ingedroogd. Grote opdrachten kunnen we ook verzorgen. Weet je, we willen graag dat mensen in het dorp blijven winkelen. Daarom hebben we ook zo’n groot assortiment. Van oudsher zijn we een kaartenwinkel, maar we zijn zóveel meer.”

We worden gewezen op een hoek, achterin de winkel, met tal van feestartikelen. “Denk bijvoorbeeld aan geboorten, verjaardagen, bruiloften en pensioen. Eigenlijk hebben we voor ongeveer alle aangelegenheden artikelen in onze winkel te koop.” Slingers en ballonnen zijn daar slechts enkele voorbeelden van. 

“Voor cartridges kunnen klanten eveneens bij ons terecht. Ook gerecyclede. Dat doen we in samenwerking met Cartridge Europe.”
Kijk voor meer informatie op de website www.marsman.nl of bel/WhatsApp met 06-15480669. “We zijn ook actief op Facebook: Marsman ‘t Harde.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie