Bij Koops Bedden hebben ze 180 jaar ervaring.
Bij Koops Bedden hebben ze 180 jaar ervaring.

Boxspring en matrassen 10 daagse bij Koops Bedden in Wezep

26 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Het koninklijk onderscheiden Koops Bedden aan de Rondweg in Wezep houdt een boxspring en matrassen 10 daagse met kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%.

“Wij hebben een compleet assortiment Boxsprings; zowel in verstelbare als vlakke uitvoeringen, ingekocht. Natuurlijk in alle maten en voorzien van de nieuwste typen hoofdborden en de allernieuwste stoffen en kleuren, waaronder stoffen van gerecyclede petflessen, waarin wij onze verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame toekomst”, zegt Ente Bosma jr.

Alle modellen Boxsprings staan gepresenteerd op de vergrote benedenverdieping  voorzien van de nieuwste collectie dekbedovertrekken en gestyld met de nieuwste accessoires, zoals bijpassende kastjes, vloerkleden, kledingkasten, lampen etc. “Verder hebben we op de bovenverdieping actiemodellen en showroommodellen Boxsprings gepresenteerd met kortingen die oplopen tot 50%. Meer dan vijftig stuks. Verder hebben wij ruim 200 showroom matrassen en toppers op voorraad die sterk zijn afgeprijsd en geven wij op de Auping matrassen 15% korting.”

Bosma jr: “Wij vinden dat gezond slapen begint bij een goed matras; een matras die zich vormt naar de contouren van uw lichaam, want niet één mens is hetzelfde. Daarom is persoonlijk advies zo belangrijk. Er moet rekening gehouden worden met fysieke ongemakken zoals reuma, spieraandoeningen, hernia, vergroeiingen, nieuwe heup. Wij gaan altijd samen met de klant op zoek naar de juiste matras. Dit doen wij in onze ligstudio waar de klant in alle rust kan voelen en vergelijken. Wij geven een gedegen, professioneel en onafhankelijk advies en samen met de klant zoeken we naar de ideale matras. Als het niet bevalt, dan kan de klant terug komen. We kijken dan samen naar een oplossing.”

En verder: “Onze pocketvering en natuurlatex matrassen zijn altijd duurzaam geproduceerd en van Nederlands fabricaat, We hebben extra matrassen ingekocht en daarom houden wij deze 10 daagse.”Op Paasmaandag open van 11.00 tot 17.00 uur.

Info: koopsbedden.nl en 038 3761212 of maak een afspraak via afspraken@koopsbedden.nl “Wij kunnen ook aan huis komen of de klant halen en/of brengen. Zondags gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie