Het team van Koops Bedden.
Het team van Koops Bedden.

Laatste week wintersale bij Koops Bedden

20 februari 2024 om 06:00 Zakelijk

De laatste week van de wintersale bij Koops Bedden in Wezep is van start gegaan. Op heel veel artikelen wordt fikse korting gegeven.

“Nog deze week kan er geprofiteerd worden van extra voordeel op showroommodellen boxsprings, kasten, comfortledikanten, slaapkamers, matrassen, bodems, bedden voor jong volwassenen en comfortbedden voor één of twee personen”, geeft Ente Bosma aan. “We hebben de nieuwe voorjaarscollectie ingekocht en hebben ruimte nodig in onze showroom. En aangezien die heel groot is, betekent het dat er heel veel items in de sale zijn.”  
Ook donzen, wollen en synthetische dekbedden, allerlei soorten kussens en bedtextiel zijn extra afgeprijsd. Er zijn meer dan 1200 overtrekken van bekende merken als Essenza, Bedding House, Van Dijck, Kayori en Hackettlane. Honderden hoeslakens, moltons en topdekhoeslakens van bekende merken mogen weg met kortingen tot 50 procent.

De beddenwinkel heeft ook diverse voorraad matrassen van zowel pocketvering, natuurlatex en traagschuim van onder andere de merken Royal Dreams, Auping en Tempur afgeprijsd. “Het is echt de moeite waard om te komen”, vervolgt Bosma, “maar op betekent ook echt op. Ook in de sale leveren wij als vanzelfsprekend de kwaliteit, service en garantie, die de klant van ons gewend is. Wij zijn niet voor niets onderscheiden met het koninklijk predicaat ‘Hofleverancier’. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plaats.”
Ook voor de eigen Royal Koops collectie, zowel de matrassen als boxsprings, gelden er aanbiedingen.

Koops Bedden is al generaties lang toonaangevend op het gebied van slaapcomfort en gezond slapen. “Het is altijd een belevenis om langs te komen, vooral nu we wintersale hebben.” De openingstijden zijn: maandag van 13.30 tot 17.30, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Zondags gesloten. Koops Bedden is makkelijk bereikbaar, ligt vlakbij de A28. Ook is er voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. “En onze koffie is altijd vers.” Koops Bedden, Rondweg 72, 8091 XK Wezep. Info: 038-3761212 / www.koopsbedden.nl / FB

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie