Bij Koops Bedden starten ze met een 10-daagse.
Bij Koops Bedden starten ze met een 10-daagse.

Matrassen- en boxspring 10-daagse bij Koops Bedden

30 oktober 2023 om 06:00 Zakelijk

Het koninklijk onderscheiden Koops Bedden te Wezep houdt de komende dagen een matrassen en boxspring 10-daagse met kortingen die op kunnen lopen tot wel 50 procent.

“Gezond slapen begint bij een goed matras. Een matras dat zich vormt naar de contouren van het lichaam. Want geen één mens is hetzelfde”, zegt Ente Bosma jr. Daarom is persoonlijk advies belangrijk. “Er moet rekening gehouden worden met fysieke ongemakken, zoals bijvoorbeeld reuma of vergroeiingen. Wij van Koops Bedden gaan altijd samen met de klant op zoek naar het juiste matras. Dit doen we in onze uitgebreide ligstudio, waar de klant in alle rust kan voelen én vergelijken. Wij geloven namelijk niet in een door de leveranciers ontwikkelde app of een computerprogramma dat op basis van cijfertjes een zogenaamd advies geeft. Bij Koops Bedden geven we liever gedegen, professioneel en onafhankelijk advies. Samen met de klant zoeken we naar het ideale matras. Dit kan een matras zijn met pocketveer, natuurlatex of traagschuim. Onze pocketvering en natuur latex matrassen zijn duurzaam geproduceerd en van Nederlands fabricaat. En áltijd met de garantie dat wanneer het niet bevalt, we samen gaan kijken naar een passende oplossing. Want met meer dan 180 jaar ervaring, hebben wij de meeste bekwaamheid en kennis in huis.”

Verder heeft het bekende merk Auping een geweldige actie: 15 procent korting op alle matrassen en boxsprings in hun collectie. “Daarnaast hebben wij”, vervolgt Ente Bosma jr, zijn verhaal, “nog ruim 200 showroom matrassen en toppers op voorraad die sterk zijn afgeprijsd. Ook hebben wij speciaal voor deze 10-dagen een compleet assortiment boxsprings, zowel in verstelbare als vlakke uitvoeringen ingekocht. Waaronder stoffen van gerecyclede petflessen, waarin wij als Koops Bedden onze verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame toekomst.”

Voor alle showroommodellen op de bovenverdieping geldt: dit zijn eenmalige modellen, dus weg is weg. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent. Zie voor openingstijden www.koopsbedden.nl of maak een afspraak via: 038 3761212 of afspraken@koopsbedden.nl. Op zondag gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie