Om het 25-jarig jubileum te vieren zijn er het hele seizoen feestelijke aanbiedingen. Ook tijdens de voorjaarsmarkt wordt er aandacht besteed aan het jubileum.
Om het 25-jarig jubileum te vieren zijn er het hele seizoen feestelijke aanbiedingen. Ook tijdens de voorjaarsmarkt wordt er aandacht besteed aan het jubileum.

Voorjaarsmarkt, wandeltocht, feest én jubileum bij ‘t Mulligen

18 april 2017 om 13:28 Zakelijk

Oldebroek - ‘t Mulligen Hoveniersbedrijf & Groencentrum houdt zaterdag 22 april een voorjaarsmarkt.

Nu het weer steeds mooier wordt, begint het te kriebelen om buiten aan de slag te gaan. In het Oldebroeker groencentrum kun jij jouw hart ophalen. Het bedrijf staat vol met allerlei soorten heesters, bomen en vaste planten. Ook de zomerbloeiers zijn binnen. Volop keus uit allerlei soorten, maten, kleuren en éénjarige beplanting om borders en/of potterie op te fleuren.

‘t Mulligen is al 25 jaar een begrip in de regio als het gaat om tuinontwerp en -aanleg. Er wordt gewerkt vanuit een origineel, creatief ontwerp tot een gedegen, kwalitatief hoogwaardige tuinaanleg. Ook het tuinonderhoud kan worden verzorgd door de gedreven en vakbekwame medewerkers van ‘t Mulligen. Zij stellen alles in het werk om van jouw tuin de gewenste droomtuin te maken.

De tuinen, aangelegd door ‘t Mulligen, onderscheiden zich door de juiste verhoudingen tussen harde materialen en beplanting. Jouw wensen worden vertaald naar een ontwerp dat leidt tot een tuin die in balans is. Ook het groencentrum is door de jaren heen steeds meer op de kaart gezet. Deskundig advies en een uitgebreid assortiment zijn de kernwoorden, waarmee ‘t Mulligen zich onderscheid van andere tuincentra. De vaste verkopers nemen graag de tijd om jou te adviseren. Bijzonder is het sortiment mediterrane beplanting, dat door Johan en Adri Schenk uitgezocht wordt in kwekerijen in Italië.

Om het 25-jarig jubileum te vieren zijn er het hele seizoen feestelijke aanbiedingen. Ook tijdens de voorjaarsmarkt wordt er aandacht besteed aan het jubileum. Elke klant kan vanaf 11.00 uur een patatje halen bij Frites Enzo en Clown Ziezo is aanwezig met vermaak voor jong en oud. Tevens zijn er deze dag diverse aanbiedingen. Maak zaterdag ook gebruik van de schetsservice; de tuinarchitecte maakt in tien minuten een schetsontwerp van jouw tuin.

Het bedrijf ligt op de Veluwe en ontleent haar naam aan de streek waar ze gevestigd is. Om jou te laten ervaren hoe mooi het hier is, is er een wandeling van zo’n 12,5 km uitgezet. Het vertrek is om 10.00 uur vanaf het groencentrum aan de Ottenweg 22. Onderweg krijg je een consumptie aangeboden. Bij terugkomst kun je een patatje eten bij Frites Enzo. Graag aanmelden voor de wandeltocht via info@hetmulligen.nl. Kortom, het is zaterdag de moeite waard om ‘t Mulligen te bezoeken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie