Jubileum bij atletiekvereniging.
Jubileum bij atletiekvereniging. De Gemzen

Oproep voor (oud)-leden reünie jubilerende atletiekvereniging

7 mei 2024 om 15:25 Activiteiten

Atletiekvereniging De Gemzen viert dit jaar het 75-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan organiseert de jubileumcommissie ‘75 jaar De Gemzen’  een reünie voor alle leden en oud-leden.

Voor de reünie, die gehouden wordt op zaterdagochtend 15 juni, heeft de jubileumcommissie al een aantal uitnodigingen verstuurd naar bekende e-mailadressen van oud-leden, maar de commissieleden willen graag ook in contact komen met diegenen waarvan het adres niet bekend is. “Oorspronkelijk komt onze vereniging uit Heerde, maar in de loop der jaren kwamen daar ook de loopgroepen in Hattem, Wezep en Elburg bij. Via deze oproep willen we alle (oud) leden van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst”, nodigt Wilco Jonker uit. “We hopen op een grote opkomst. De reünie begint om 10.00 uur bij het clubhuis van De Gemzen, gelegen aan Veldweg 1b in Heerde. Er is volop ruimte om herinneringen op te halen en bij te praten. Ook hebben we een leuke activiteit gepland in de vorm van een mooie wandelroute van ongeveer 6 kilometer. Tijdens de wandeling zullen de deelnemers vragen en puzzels tegenkomen over de geschiedenis van De Gemzen. Na de wandeling is iedereen van harte welkom om samen te genieten van koffie, thee en lekkernijen.” 

Voor de reünie is geen aanmelding vereist. Leden en oud-leden zijn van harte welkom op 15 juni. Meer informatie is te vinden op de website van de Atletiekvereniging: www.gemzen.nl. Contact opnemen met de jubileumcommissie is ook mogelijk. Dit kan via 75jaar@gemzen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie