Afbeelding

ING voetbaldagen in meivakantie bij S.V. ‘t Harde

13 maart 2024 om 12:01 Voetbal Tips van de redactie

S.V. ‘t Harde houdt op maandag 29 april, dinsdag 30 april en donderdag 2 mei de jaarlijkse voetbaldriedaagse voor de jeugd. 

Op maandag wordt gestart om 13.00 uur en de overige dagen om 10.00 uur ’s morgens. Het programma duurt elke dag tot circa 15.30 uur. Deelname aan de voetbaldriedaagse is gratis. 

“Er is weer voor een driedaags evenement gekozen met dit keer een nog breder programma”, aldus John Reurink. “Er worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd door onze trainers. Deze voetbaldagen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 tot en met 13 jaar. Let op, dit keer zijn het geen 3 dagen achterelkaar, op 1 mei is er een G-voetbaldag bij S.V. ’t Harde, daarom een dag ertussen. Op donderdag 2 mei is de laatste dag van de voetbal driedaagse. Noteer deze data alvast in de agenda. Het programma wordt spoedig bekend gemaakt. Iedereen mag meedoen aan deze activiteiten, ook niet-leden van S.V. ‘t Harde!”

Hij vervolgt: “Nog beter, geef je alvast op zonder dat programma bekend is. Dit kan per e-mail door je naam, telefoonnummer ouder en leeftijd door te geven via toernooicommissie@svtharde.nl. De laatste keren was het zo druk dat wij een maximum aantal deelnemers hebben moeten instellen, dus geef je snel op!”

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie