Afbeelding

S.V. ’t Harde rent en wandelt met snertloop het nieuwe jaar in

30 december 2023 om 09:07 Activiteiten

S.V. ’t Harde houdt op zaterdag 6 januari 2024 de snertloop. Zoals altijd strijden teamleden van de vereniging om de snelste tijd op een parcours, variërend per leeftijd, tussen de 1,5 kilometer tot ongeveer 7 kilometer hardlopen. Aan het einde van de loop staat er dan voor de lopers een kop snert of een warm drankje klaar. De snertloop start om 13.30 uur

De prijsuitreiking zal rond 14.45 uur plaatsvinden in de kantine van SV `t Harde.

Snert wandelloop

Naast de hardloopwedstrijd wordt er net als de afgelopen editie een wandeltocht georganiseerd. “Mede door de aanwezigheid van ons 60+ (walking voetbal) team hebben we bedacht om voor ‘niet-hardlopers’ (alle leeftijden) een wandelactiviteit te organiseren”, vertelt John Reurink. “De wandeltocht leidt de wandelaars langs mooie plaatsen rondom ’t Harde. Aan de wandeltocht zit geen wedstrijd gekoppeld in de zin van: ‘Hoe snel bent u weer terug?’. Wel zijn er voor het spelelement vragen die tijdens de wandeltocht beantwoord kunnen worden. De antwoorden van deze vragen zullen na de wandeltocht bekend worden gemaakt in de kantine van S.V. ‘t Harde. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn: 3 kilometer, 7 kilometer en 12 kilometer.”

De deelnemers aan de wandeltocht kunnen zich vanaf 12.30 uur aanmelden in de kantine aan de Bovenweg 8 in ‘t Harde. Er kan gestart worden tot 13.15 uur. “Na afloop van de wandeltocht staat er een lekkere bak met erwtensoep klaar voor de deelnemers. Deelname is uiteraard gratis en je hoeft geen lid van S.V. ’t Harde te zijn.”

John besluit: “Wees verstandig en trek wat reflecterende kleding aan in het kader van zien en gezien worden!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie