Afbeelding
Annemieke Jolink

‘t Harde en VIOS Vaassen spelen doelpuntloos gelijk

21 januari 2024 om 15:30 Voetbal

De eerste competitiewedstrijd voor ‘t Harde in 2024 was tegen VIOS Vaassen. Vanwege de winterse omstandigheden werd er afgetrapt op het kunstgrasveld van sportpark Schenk. Treffers bleven uit: 0-0

Beide teams speelden voorzichtig en probeerden zorgvuldig de weg naar voren te vinden. Dit deed VIOS net wat beter dan de thuisploeg. De beste kansen in de eerste helft waren dan ook voor de gasten. Door het niet zorgvuldig omgaan met deze kansen was de ruststand 0-0. Vlak voor rust kreeg de routinier van VIOS Vaassen; Jasper Verstraten, zijn tweede gele kaart en hij kon vertrekken.

Na rust had ‘t Harde wat meer balbezit, zonder echt gevaarlijk te worden. Het is een zorgelijke situatie dat er eigenlijk alleen gevaar komt uit standaardsituaties. Dit was in de laatste minuten van de wedstrijd volop het geval, maar de kansen werden niet afgerond. Na 90 minuten voetbal floot scheidsrechter Letschert de wedstrijd af en konden beide teams weer een punt bijschrijven bij het totaal. Zowel VIOS Vaassen als ‘t Harde schieten daar weinig mee op.

Komende zaterdag speelt ‘t Harde de belangrijke uitwedstrijd tegen EFC’58 in Ermelo. Aanvang op sportpark Zanderij is 14.30 uur.