Afbeelding
NWVfoto

Brullende motoren op circuit De Bargen

1 april 2024 om 12:00 Motorsport

Circuit De Bargen in ‘t Loo was zaterdag én maandag weer het Mekka van de motorcross. Op beide dagen, traditioneel in het paasweekend, stonden er tal van wedstrijden op het programma. 

Duizenden liefhebbers uit binnen- en buitenland (en van alle leeftijden) waren aanwezig om te genieten van de verschillende krachtmetingen. Zo waren er supporters die ieder jaar de Vreeweg weten te vinden, waarbij het ook mogelijk was om te overnachten. Dankzij ongeveer dertig vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek lag de accommodatie er ook deze keer weer prima bij.
Op zaterdag was het tijd voor de Van Werven ONK Quad & Sidecar Masters en dat leverde volop spektakel op. Er werd met veel inzet gereden, waarbij een sportieve strijd werd gestreden om maar zo hoog mogelijk te eindigen. Op de foto team van Werven met nr. 86 Rubin van Werven en bakkenist Janice Buitenhuis.

Minder dan 48 uur later komen, vandaag Tweede Paasdag, de liefhebbers opnieuw aan hun trekken tijdens de Dutch Masters of Motocross. Info: www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie