Afbeelding
Leger des Heils Elburg

Concert Leger des Heils Elburg

10 mei 2024 om 09:54 Religie Ingezonden

Vorig jaar mocht het Leger des Heils vieren dat ze al 75 jaar actief is in de Gemeente Elburg. Als afsluiting van dit feest zal er op zondag 26 mei een concert worden gehouden door de Amsterdam Staff Band en zang- en gitaargroep Kithara. De toegang tot dit concert is gratis. Wel zal er een deurcollecte worden gehouden voor een vrijwillige bijdrage in de onkosten.

De Amsterdam Staff Band is de landelijke brassband van het Leger des Heils in Nederland en werd opgericht in 1962. De band bestaat uit Leger des Heils muzikanten uit het hele land, die allemaal actief zijn in hun lokale kerkelijke gemeente (korps). Alle leden geven vanuit hun persoonlijk geloof in God invulling aan hun muzikaliteit.

Zang- en gitaargroep Kithara is een kwartet bestaande uit 4 gitaristen. Zij treden veel op in kerkdiensten waar ze gospels zingen. Zij zijn allemaal kerkelijk meelevend en komen uit verschillende kerken. Dat maakt het voor hen juist zo leuk om samen te spelen en te zingen. Heel fijn om met zo´n achtergrond in verschillende kerken en gemeenschappen de Here God groot te maken.

Het concert zal worden gehouden in de Ichthus Kerk aan de Vrijheidsstraat 1 in Elburg en begint om 15:00 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie