Young Ladies Choir Rejoice
Young Ladies Choir Rejoice Eigen foto

Jubileumconcert 10 jaar Young Ladies Choir Rejoice

10 mei 2024 om 09:55 Muziek Ingezonden

Op zaterdag 18 mei geeft het Young Ladies Choir Rejoice o.l.v. Wilbert Magré een gratis jubileumconcert in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. Het koor wat zijn 10 jarig jubileum viert hoopt op vele luisteraars en oud leden!

Het is alweer 10 jaar geleden dat dirigent en oprichter van het koor, Wilbert Magré, met het idee kwam om een koor op te starten met meiden/dames uit de regio. De leeftijdgrens die het koor heeft maakt dat het koor een warme frisse klank heeft en niet ‘standaard’ is zoals veel gemengde- of mannenkoren. 

Het koor trad in de afgelopen jaren op in verschillende kerken in de regio en ook nam het koor twee prachtige CD’s op. Koorleden en dirigent nodigen u van harte uit om naar het gratis jubileumconcert op zaterdag 18 mei te komen in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. De avond begint om 20.00 uur en de deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open voor publiek. Verder wordt er deze avond medewerking verleent door Jan Rozendaal (orgel), Rebecca Rozendaal – van Zandwijk (viool) en Henk van Dam (opening/sluiting).

Aan het eind van het concert worden er twee koornummers gezongen met oud leden! Heb je ook op het koor gezeten en wil je ook meezingen? Mail dan naar info@wilbertmagre.nl voor meer informatie en geef je op!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie