Volop voordeel bij Koops bedden in Wezep.
Volop voordeel bij Koops bedden in Wezep.

Laatste week wintersale bij Koops Bedden

13 februari 2023 om 06:56 Zakelijk

De laatste week van de wintersale bij Koops Bedden is van start gegaan. Nog deze week kan er geprofiteerd worden van extra voordeel op showroommodellen boxspringkasten, comfortledikanten, slaapkamers, matrassen, dekbedden, kussens en bed textiel. 

“Wij hebben de afgelopen dagen weer diverse nieuwe voorjaarscollectie’s ingekocht bij onze leveranciers en krijgen dus weer voldoende voorraad en daarom hebben we ruimte nodig in onze showroom”, zegt Ente Bosma “Daarom hebben wij heel veel Boxsprings, slaapkamers, matrassen, bodems, kasten, bedden voor jong volwassenen, comfortbedden, zowel éénpersoons als tweepersoons, extra afgeprijsd. En aangezien wij een grote showroom hebben, zijn dat er vele”, lacht Ente Bosma. “Verder hebben we diverse voorraad matrassen van zowel pocket vering, natuurlatex en traagschuim van onder andere de merken: Royal Dreams, Auping en Tempur afgeprijsd én hebben we nog diverse Boxsprings op voorraad die ook extra voordelig zijn afgeprijsd, echt de moeite waard”, vervolgt Bosma. “Maar op is écht op. En alles in de kwaliteit die de klant van ons gewend is, maar dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En alles onder onze eigen service en garantie, want die blijft zoals de klant die van ons gewend is: 100%! Wij zijn niet voor niets onderscheiden met het Koninklijk predicaat ‘Hofleverancier.’ Bij ons komt de klant altijd op de eerste plaats. Verder hebben wij nog op onze eigen Royal Koops collectie een introductie aanbieding die nog alleen deze dagen geldig is. Ook geven wij nog extra voordeel op onze enorme collectie bed textiel, zoals meer dan 1200 overtrekken van de bekende merken, Essenza, Bedding House, Van Dijck, Kayori en Hackett and Laneenz. Verder hebben wij nog vele honderden hoeslakens, moltons en topdekhoeslakens van de bekende merken in de aanbieding met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Tot slot hebben wij nog diverse donzen, wollen en synthetische dekbedden en uiteraard alle soorten kussens afgeprijsd. Dus wees er snel bij want op=echt op”, besluit Bosma.
Koops Bedden is al generaties lang toonaangevend op het gebied van slaapcomfort en gezond slapen.

Openingstijden: Maandag van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op zondag gesloten. Koops Bedden is makkelijk bereikbaar aan de A28 en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.
Koops Bedden, rondweg 72, in Wezep. Telefoon: 038-3761212. www.koopsbedden.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie