'Wij doen nooit concessies in service en garantie.'
'Wij doen nooit concessies in service en garantie.'

Matrassen en boxspring 10-daagse bij Koops Bedden

24 oktober 2022 om 18:45 Zakelijk

Bij Koops Bedden in Wezep, het gerenommeerde en gespecialiseerde familiebedrijf met meer dan 180 jaar ervaring als het gaat om gezond, mooi en goed slapen, is de boxspring- en matrassen 10-daagse van start gegaan. 

“Wij hebben speciaal voor deze 10 dagen een compleet assortiment boxsprings in zowel niet-verstelbare als elektrisch verstelbare varianten ingekocht, die voorzien zijn van de nieuwste typen hoofdborden, stoffen en kleuren”, vertelt Ente Bosma jr. “Alle modellen staan gepresenteerd op onze grote beneden verdieping uiteraard met de nieuwste collectie dekbedovertrekken en accessoires zoals bijpassende kastjes vloerkleden, kleding kasten, lampen en dergelijke. Verder hebben we op de boven verdieping diverse actie- en showroommodellen boxsprings gepresenteerd met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent.” Hij voegt er aan toe: “Voor alle showroommodellen boxsprings en voorraad matrassen geldt dat het eenmalige modellen zijn. Dus weg is weg. Verder hebben wij ook een voorraad boxsprings, die we extra hebben afgeprijsd.” Koops Bedden heeft tijdens deze speciale 10-daagse ook matrassen in de aanbieding in diverse uitvoeringen als latex, pocketvering en traagschuim. Er zijn meer dan 200 stuks op voorraad. 

“Er is dus niet alleen keus in mooie boxsprings, maar vooral in boxsprings met een fantastisch ligcomfort. Ook het wereldmerk Tempur (traag schuim) heeft een geweldige actie. Voor alle artikelen geldt dat er op het tweede artikel 50% korting wordt gegeven, waardoor het voordeel kan oplopen tot meer dan 2000 euro.” Ook tijdens de matrassen- en boxspring 10-daagse geldt de bekende service en garantie van Koops Bedden “Want daar doen we geen concessies in.”
Tijdens deze 10 dagen zijn er bij aankoop van een nieuwe boxspring diverse acties zoals waardecheques en gratis bedtextiel. “Er is keuze uit meer dan 1200 overtrekken, want ook daarin zijn we toonaangevend.” Ook zijn er tijdelijke aanbiedingen op de nieuwe collectie. “Dus het allernieuwste en beste op gebied van boxsprings met een aantrekkelijke korting.” Ente besluit: “Wij werken met voldoende afstand en op diverse plekken kunnen de handen gedesinfecteerd worden.

Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Mail naar afspraken@koopsbedden.nl of bel met 038-3761212.”
Koops Bedden, Rondweg 72, 8091 XK Wezep (aan de A28). Meer info omtrent de matrassen en bedden 10-daagse is te vinden in de folder op www.koopsbedden.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie