nacht van gebed in ‘t harde. bid vrijdagavond 31 mei mee voor vervolgde christenen

16 april 2024 om 11:37 Activiteiten Ingezonden

Wereldwijd worden 365 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om uw of jouw gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. 

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni in de Hervormde kerk ‘Elim’ op ’t Harde.

De Nacht begint vrijdagavond om 20:00 uur en duurt tot zaterdagmorgen 6:00 uur. De gehele Nacht staat de deur open en kun je meedoen op de tijd die jou het beste uitkomt.

Tijdens die Nacht wordt er verteld over en beelden vertoond uit onder meer Noord-Korea, India, Nepal en Vietnam. Een spreker van Open Doors, uit de praktijk van het ondersteuningswerk, zal een gedeelte van de nacht aanwezig zijn en vertellen over de impact van dit werk op de gelovigen die dagelijks met achterstelling, onderdrukking, vervolging of gevangenschap te maken hebben.    

Je kunt er dus ook voor kiezen om een gedeelte van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Neem voor vragen contact op met: Bert Rodenburg. e-mail: g.rodenburg@solcon.nl  tel: 06-49417871

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie