Wim Rouw van De Klinker.
Wim Rouw van De Klinker. Hanneke Bloemendaal

Café Upstream bij Ontmoetingscentrum De Klinker in Wezep

19 maart 2024 om 15:30 Activiteiten Tips van de redactie

Ben je soms eenzaam? Heb je zo je eigen mening over God of heb je God niet nodig? Vind je God niet geloofwaardig omdat er zoveel ellende in de wereld is?

“Hierover spreken de bezoekers in Café Upstream in Ontmoetingscentrum De Klinker in Wezep”, geeft Carla Heijtink aan. “Je kunt meepraten of er gewoon alleen bij komen zitten om te horen wat anderen hierover zeggen. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon een keer.” Ze vervolgt: “Het bijzondere aan Café Upstream is dat we met gebruik van een beamer naar een streaming kijken van een ander Upstream Café.”

Café Upstream vindt elke vrijdag plaats. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Het programma start om 19.30 uur. “Je wordt hartelijk ontvangen, krijgt gratis koffie en koek en je leert andere mensen uit Wezep kennen. De stream begint met vlotte covers van eigentijdse vaak bekende nummers. Vervolgens wordt er een interessant onderwerp besproken om je aan het denken te zetten. Tijdens en na de streaming kunnen we met elkaar over de gestelde vragen praten.”

Op de avond van Goede Vrijdag, 29 maart, is er een aangepast programma. Er wordt dan gezamenlijk gekeken naar de film ‘The Passion of the Christ’. “Misschien vind je dat een goed moment om met ons kennis te maken. We starten de film om half acht. Zorg dat je op tijd bent. Je bent welkom in ontmoetingscentrum De Klinker, Klimopstraat 1 in Wezep.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie