Afbeelding
Hanneke Bloemendaal

Muzikale start Huiskamer van Wezep

5 maart 2024 om 08:32 Algemeen

De feestelijke en muzikale start van de Huiskamer van Wezep vanuit een nieuw pand trok vanmiddag, zaterdag 2 maart, veel bekijks.

Liesbeth Smit van de Huiskamer van Wezep heette iedereen van harte welkom: “Wat fijn dat jullie in grote getale naar onze feestelijke start zijn gekomen. Wat een geweldige plek hebben we gekregen in het winkelcentrum van Wezep. (...) Nee, het is nog niet klaar, maar we konden de kans niet laten schieten om op 2 maart een afspraak met de Van Limburg Stirum Korpsen te maken. Met zo’n muzikale start weet iedereen dat de Huiskamer van Wezep weer terug is.”

Liesbeth refereert in haar speech aan de inzet van de vele vrijwilligers die de Huiskamer van Wezep in de afgelopen jaren hebben laten uitgroeien tot een gezellig buurthuis. “Ook de gemeente is een beetje trots op ons, als ik het zo mag zeggen. Dankzij subsidie en ondersteuning kunnen wij in een nieuw pand verder. Ook dank aan de Rotary Club Oldebroek-Elburg die ons geadviseerd en ondersteund heeft en aan de Rabobank voor de donatie van 10.000 euro.” (...)
Liesbeth sluit haar speech af met het voordragen van het toepasselijke gedicht van Stef Bos: De Ontmoeting.


De verbouwing moet nog van start gaan. Foto: Hanneke Bloemendaal

Onder leiding van dirigent Harry Hollander laten de leden van de Van Limburg Stirum Korpsen vervolgens zo’n drie kwartier, onder een stralend lentezonnetje, hun kunnen horen. Dat de muziek gewaardeerd wordt, blijkt uit het enthousiaste applaus na afloop.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie