Rosan van de Goor in actie. Foto: Heuvelruiters
Rosan van de Goor in actie. Foto: Heuvelruiters

Heuvelruiters laten zich zien

7 november 2022 om 13:06 Algemeen

Leden van de Heuvelruiters hebben prima gepresteerd tijdens de eerste selectierondes voor de regiokampioenschappen. Rosan van de Goor (foto) en Lavendel werden tweede in de M2 met 207 punten. 

Met Macho won Rosan een vijfde prijs in de M1 met 209,5 punten. Femke van Triest werd achtste met E-Berlina in de klasse L1. Zij werd beloond met 192 punten. Anne-Marije van den Berg was weer terug in de ring na een wedstrijdpauze. Samen met Janny-Fee kwam ze in de klasse Z1 aan de start. Met 239 punten behaalden zij het zilver. Anne Klein wist met haar Oberon LA de klasse B te winnen. Paard en amazone zijn net een combinatie. Ze kregen 207,5 punten van de jury. Ook reed Anne met de jonge Odile naar een zevende plaats in de B dressuur met 198 punten. 

Bij de ponyruiters sprong Anwen Zoet met Ysselvliedt’s Hello Goldstar naar het goud in 0.50 cm/ cat. AB. Liandrie Peek wist met beide pony’s in de prijzen te rijden. Met Greenfield Storm werd ze achtste in de 0.80 cm categorie DE. Haar pony Cheela sprong naar de vierde plaats in de 0.90 cm categorie DE. Robby van Bregt won met Kasall van Equi Center de rubriek 70 cm categorie DE. Maud Leeuwis pakte zilver en brons.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie