"We willen graag goede ouders voor hem zijn en voor hem is alleen het allerbeste goed genoeg", aldus René. foto: Janneke van Boven

Baby van de Week: Sem van Egteren uit Wezep

16 mei 2017 om 13:23 Algemeen

door Janneke van Boven

Wezep - René en Marijke van Egteren-van Diepen uit Wezep zijn de trotse ouders van Sem Luca. Iedereen mocht het weten na de twintigweken echo; het is een jongetje. “We wisten toch wel dat we het niet voor ons konden houden, dus hebben het iedereen verteld. Het is ook gewoon leuk om te vertellen,” lacht René.

“Het is ook praktisch”, weet Marijke. “Met de inrichting van het kamertje en de kleertjes die je vooraf wilt kopen.” Oma Van Diepen kwam nog even en heeft haar kleinzoon aangekleed. Het eerste pakje wat zijn moeder gekocht heeft, moest aan op de foto. Hunk staat er op, wat vertaald ‘krachtpatser’ betekent.

Op 25 april was de uitgerekende datum. “We moesten eerst aftellen, maar toen optellen. Want het duurde nog negen dagen”, legt Marijke uit. Op 3 mei gaan ze naar het ziekenhuis en op 4 mei wordt Sem om 08.09 uur geboren. Hij weegt dan 3820 gram en is 51 centimeter lang. “Het heeft even geduurd, maar hij kwam en dat maakte alles goed”, vertelt Marijke.

René was ontroerd en vond hun zoon gelijk een heel knap mannetje. Door hem worden ze papa en mama. “De mooiste titel, die je maar kunt krijgen”, meldt Marijke. Rond half twee diezelfde dag is het gezinnetje thuis aan de Noordsingel in Wezep. Sem was de naam die Marijke mooi vond en deze werd aangevuld met Luca, de voorkeur van René. “We willen graag goede ouders voor hem zijn en voor hem is alleen het allerbeste goed genoeg”, aldus René.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie