Zwiertje Nagelhout ziet uit naar de lente.
Zwiertje Nagelhout ziet uit naar de lente. Hanneke Bloemendaal

Lenteactie bij Nagelhout Hattemerbroek

19 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Het is maart en de lentekriebels zijn voelbaar. Zo ook bij Cadeau-en Klompenwinkel Nagelhout in Hattemerbroek waar de komst van de lente gevierd wordt met drie actiedagen.

Hanneke Bloemendaal

“We hebben zo ontzettend veel leuke accessoires en cadeauartikelen binnen”, glundert Zwiertje Nagelhout, “dat vraagt gewoon om een paar extra gezellige dagen. Om te beginnen zijn er allerlei items voor Pasen zoals kleine kipjes, maar ook dikke stoere kippen van steen, decoratie eieren van diverse materialen en lieve haasjes. Ook zijn er lekkernijen als advocaatkipjes en andere chocolaatjes. Op woongebied zijn er nieuwe lampen -veelal van hout in diverse maten- en lampenkapjes, ledkaarsen, rieten manden, kandelaars, amberblokjes, lentegeurzakjes, kransen, woondekens, windlichten en vazen. Heel populair is ons assortiment net-echte tulpen in allerlei kleuren, kievitsbloemen en schattige olijfboompjes, die zowel binnen als buiten decoratief zijn. En natuurlijk hebben we klompen in alle soorten, maten en kleuren.” 

De lentedagen worden gehouden op 21, 22 en 23 maart. Er geldt dan een korting van 20% op alle paasartikelen.

“We houden ook een proeverijtje van advocaat en biologische sapjes en een mini puntzakje friet. Wie zin heeft, kan aanschuiven bij onze inloopworkshop om een leuk paaskransje te maken. Vanaf 7,50 euro per persoon. Veel mensen weten trouwens niet dat je bij ons ook cadeaupakketten kan samenstellen. Er is veel mogelijk: we hebben verschillende bakjes, schaaltjes, houten planken in diverse groottes en veel lekkernijen, streekproducten en cadeauartikelen. Of kies eens voor een cadeaupakket met nostalgische artikelen. Succes gegarandeerd. Als je tijdens de lentedagen een cadeaupakket door ons laten maken, doen we er twee heerlijke bonbons gratis bij.” 

Er wordt ook een waardebon verloot onder alle klanten, die hun naam en adres achterlaten en in een hiervoor bestemde pot deponeren. 

Zwiertje besluit: “We gaan er gewoon een paar hele gezellige dagen van maken, dus kom vooral langs.”
Nagelhout Hattemerbroek. Info: 06-30798520/038 376 1321 / www.nagelhouthattemerbroek.nl en FB. Geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie