Afbeelding
Foto: Gerjan Prins

Bid, doe het goede en verwacht het van God!

13 januari 2018 om 11:02 Algemeen

Elburg - De kop boven dit stukje was de nieuwjaarswens van burgemeester Jan Nathan Rozendaal voor de bezoekers van de kampvuuravond van donderdagavond 11 januari.

Hij sprak de mannen toe en moedigde hen aan echt tijd te nemen voor stille tijd, écht te luisteren naar de boodschap welke God geeft en tenslotte te kijken hoe deze in praktijk gebracht kan worden. Hij riep op tot eenheid in geloof en leven!

Een prachtige boodschap voor de ruim 50 aanwezige mannen voor een nieuw KVA jaar, met hopelijk weer 12 nieuwe en inspirerende kampvuuravonden.
Tijdens de bijeenkomst werd een gift van 300 euro over overhandigd aan Timo van der Woude van ‘het huis van gebed Elburg’. De toegang tot de kampvuuravonden is ‘vrij’ maar wel wordt iedere avond ‘rondgegaan met de pet’ voor onkosten en een goed doel.  

Een belangrijk thema voor de KVA van 2018 is eenheid. Om dat kracht bij te zetten was de afgelopen periode aan voorgangers en oudsten van kerkelijke gemeenten uit de omgeving van Elburg gevraagd wat belangrijke gebedspunten voor 2018 zijn.  Kernwoorden van de Kampvuuravonden zijn ontmoeting, vriendschap, bemoediging, inspiratie, actie en gezelligheid.

Lijkt het jou ook gaaf om eens zo’n kampvuuravond mee te maken?
De volgende avond staat gepland op donderdag 8 februari.
Je bent harte welkom en neem gerust vrienden of bekenden mee.
Inloop vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie