Afbeelding
Shutterstock

Mishandeling én bedreiging aan Oranjeboomlaan in Wezep: politie zoekt getuigen

4 april 2024 om 11:41 112

In een woning aan de Oranjeboomlaan zijn twee bewoners afgelopen nacht (woensdag 3 op donderdag 4 april) het slachtoffer geworden van mishandeling én bedreiging nadat meerdere mannen hun woning binnen zijn gedrongen.

Volgens de politie kwam de melding rond 03.15 uur binnen. Maar de overval zou zich in het kwartier daarvoor hebben afgespeeld. 

“Er is direct onderzoek ingesteld, maar vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. Wij gaan uit van meerdere verdachten, die in het donker waren gekleed. De overvallers droegen capuchons en zijn in eerste instantie te voet vertrokken”, laat de politie weten via social media 

De politie vraagt verder aan mensen uit de omgeving die iets gehoord of gezien hebben om contact op te nemen. Ook beeldmateriaal uit de omgeving van de Oranjeboomlaan van voor, tijdens en na de overval is welkom. Denk hierbij aan videodeurbellen, dashcambeelden of beeld van bewakingscamera’s. Melden kan via het tipformulier of via 0900-8844. “Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het opsporingsonderzoek”, besluit de politie. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie