Raoul Jessurun
Raoul Jessurun Website ESC

Raoul Jessurun vanaf volgend seizoen hoofdtrainer ESC

Voetbal

ESC heeft voor aankomend seizoen een nieuwe trainer aangesteld. De Elburgers hebben Raoul Jessurun weten te strikken voor deze functie. De nieuwbakken hoofdtrainer is geen onbekende voor ESC, Jessurun speelde jarenlang in het eerste elftal en is daarnaast actief geweest als trainer van diverse elftallen binnen de vereniging. 

“Met Raoul hebben wij een gedreven, betrokken en professionele clubman in huis die we graag nog lange tijd aan ESC verbonden willen hebben. We zijn er trots op dat we hiermee invulling kunnen geven aan ons streven om binnen onze club zowel spelers als trainer/coaches volop groeimogelijkheden te bieden. Als assistent-trainer bij Mannen 1 heeft hij bovendien al kunnen ruiken aan het reilen en zeilen rondom de 1e selectie. Tevens is Raoul al bekend met de speelwijze die wij als vereniging graag terug zien op het veld en de rode draad is in ons jeugdvoetbalbeleidsplan”, laat de club via haar site weten over de aanstelling van Jessurun.  

“Ik ben blij en trots dat ik aankomend seizoen hoofdtrainer ben van mijn club ESC. Een mooiere eerste stap als hoofdtrainer kan ik mij niet wensen. Samen met de staf en spelers gaan we er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken”, geeft de aanstaande hoofdtrainer als reactie op de site van ESC. 

Jessurun volgt Siemen Lindeboom op. De Urker oefenmeester heeft vorige maand aangeven de vereniging na dit seizoen te verlaten. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
'Je zoekt een manier om samen als gezin verder te gaan' 1 uur geleden
Afbeelding
Talter Cultuurprijs voor regionale amateur kunstschilders 5 uur geleden
Afbeelding
'Eieren rapen in het kippenhok vond ze het mooist' 7 uur geleden
Afbeelding
WHC op jacht naar alle drie de Zilveren Schoenen 30 jan, 14:15
Afbeelding
Voetbalclinic bij 't Harde voor alle liefhebbers 30 jan, 11:17
Afbeelding
'Wie zijn verleden niet kent, heeft geen idee van het heden' 30 jan, 09:00
Afbeelding
Prima resultaten leden De Heuvelruiters uit Wezep 30 jan, 08:50