Afbeelding
Annemieke Jolink

‘t Harde eenvoudig voorbij Noord Veluwe Boys: 1-5

Voetbal

Vierdeklasser ’t Harde won zaterdag met duidelijke cijfers van Noord Veluwe Boys. Na 90 minuten spelen stond er 1-5 op het scorebord. 

De meeste doelpunten werden in de eerste helft gescoord, de laatste 45 minuten werd er duidelijk gas terug genomen door de bezoekers. Vanaf minuut één werd de weg naar de doelman van Noord Veluwe Boys gezocht. Diverse kansen werden niet afgerond, maar na een kwartier spelen was het dan uiteindelijk raak. Vanuit een strak genomen corner door Rick Zanting wist Stan Timmers voor de tweede keer dit seizoen de bal binnen te koppen. Een mooie opsteker voor de “Groen-witten”. 

Maar in plaats van deze voorsprong uit te bouwen kwam Noord Veluwe Boys na een half uur spelen langszij door een onoplettendheid in de defensie. Snel daarna wist Menno van ’t Hul het net te vinden en kwam de stand op 1-2. Luuk Struik was scherp na een fout in de defensie van Noord Veluwe Boys en scoorde zijn zevende treffer van het seizoen. Vlak voor rust kwam er 1-4 op het scorebord te staan. Pascal van Hulsteijn kreeg de bal op het middenveld en zette samen met Rick Zanting een één-twee op, Pascal wist dit koelbloedig af te ronden. 

Na rust was het voor de trouwe supporters koukleumen langs de lijn. Het voetbal was niet meer hartverwarmend te noemen, maar er werd door ’t Harde niet veel meer weggegeven. Diverse kansen werden door de mannen van René van ’t Goor niet afgerond, maar uiteindelijk wist Rick Zanting nog 1-5 te maken. 

Zaterdag speelt ‘t Harde thuis tegen SEH uit Heerde.

advertentie
advertentie
Afbeelding
'Je zoekt een manier om samen als gezin verder te gaan' 14 minuten geleden
Afbeelding
Talter Cultuurprijs voor regionale amateur kunstschilders 4 uur geleden
Afbeelding
'Eieren rapen in het kippenhok vond ze het mooist' 6 uur geleden
Afbeelding
WHC op jacht naar alle drie de Zilveren Schoenen gisteren
Afbeelding
Voetbalclinic bij 't Harde voor alle liefhebbers 30 jan, 11:17
Afbeelding
'Wie zijn verleden niet kent, heeft geen idee van het heden' 30 jan, 09:00
Afbeelding
Prima resultaten leden De Heuvelruiters uit Wezep 30 jan, 08:50