Afbeelding
Wilfred Boon

DSV’61 met 2-0 te sterk voor Terschuurse Boys

Voetbal

DSV’61 heeft eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen. Op het eigen sportpark in Doornspijk werd Terschuurse Boys met 2-0 verslagen.


Al binnen vijf minuten was de voorsprong een feit toen  Jeffrey Schreurs een toegekende strafschop wist te benutten. Rond de 20e minuut even een tegenslag: Martijn Lieferink werd deels uit voorzorg gewisseld met een blessure, maar invaller Jan van Norel nam zijn taken op een goede manier over.

In tegenstelling tot het andere oranje breidde DSV de voorsprong uit naar 2 – 0 toen na een snelle aanval in de 33e minuut de op volle snelheid liggende Henry Hofmeijer iedereen te glad af was en scoorde. Vlak voor rust scoorde Terschuurse Boys weliswaar de 2 – 1, maar die treffer werd geannuleerd: de bal zou al achter de lijn zijn geweest voordat de treffer viel. 

In de tweede helft een fel aandringend Terschuurse Boys, maar doelman Laurens Dekker behoefde niet eenmaal zijn kwaliteiten te tonen. Aanvallend bakte Terschuurse Boys er weinig van en de driepunter kwam niet noemenswaardig in gevaar.

Komende zaterdag heeft DSV geen competitieverplichtingen – s.v. Lelystad trok zich terug uit de competitie - en voetbalt ook niet vriendschappelijk. Op 10 december wordt er op sportpark De Haere om 14.30 uur afgetrapt tegen EFC uit Ermelo.

advertentie
advertentie
Afbeelding
'Je zoekt een manier om samen als gezin verder te gaan' 34 minuten geleden
Afbeelding
Talter Cultuurprijs voor regionale amateur kunstschilders 4 uur geleden
Afbeelding
'Eieren rapen in het kippenhok vond ze het mooist' 6 uur geleden
Afbeelding
WHC op jacht naar alle drie de Zilveren Schoenen gisteren
Afbeelding
Voetbalclinic bij 't Harde voor alle liefhebbers 30 jan, 11:17
Afbeelding
'Wie zijn verleden niet kent, heeft geen idee van het heden' 30 jan, 09:00
Afbeelding
Prima resultaten leden De Heuvelruiters uit Wezep 30 jan, 08:50