Afbeelding
Jack Aalderink

Groentjes OWIOS weer sportief in actie

5 september 2022 om 17:45 Voetbal

De Groentjes van OWIOS mochten zaterdag weer voetballen op sportpark Bovenmolen in Oldebroek. Jongens én meisjes van 4, 5 en 6 jaar zijn wekelijks welkom van 09.30 tot 10.30 uur om sportief bezig te zijn. 

Volgens de organiserende vereniging “is het een uitstekende gelegenheid om vrijblijvend en gratis kennis te maken met de voetbalsport.” Het is (nog) niet nodig om lid te zijn en bij OWIOS zorgen ze desgewenst voor voetbalkleren en voetbalschoenen. Ook kinderen van 7 jaar zijn welkom. Kinderen die (nog) iets ouder zijn, kunnen voetballen in de pupillengroep. Deze jonge talenten spelen zelfs al wedstrijden. 

Eerst een kijkje komen nemen op zaterdagochtend is ook mogelijk. Het jeugdsecretariaat van OWIOS is te vinden nabij het terras. Kijk voor meer informatie op de website www.owios.nl of bel met Dick Kroon. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-14484845 of door te mailen met jeugdopleiding@owios.nl

Afgelopen zaterdag vond dus de eerste bijeenkomst plaats op het veld van OWIOS en de aanwezigen genoten met volle teugen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie