Afbeelding
Daan Noordhuizen Fotografie

DSV’61 neemt afscheid van selectiespelers

Voetbal

DOORNSPIJK Op sportpark De Haere was er donderdagavond 9 juni een afscheidswedstrijd voor Stefan Bakker, Gerrit Hoekert en Kenrick Kroes. Vooral de eerste twee maakten jaren deel uit van het eerste team van DSV’61, Kroes kwam twee jaar geleden vanuit Elspeet de Doornspijkse ploeg versterken als reserve-doelman.

Om tot twee teams te komen waren diverse oud-ploeggenoten en familie-leden opgetrommeld. Zo speelden in het team van Kroes, Hoekert en Bakker onder andere  Alex Bouwman, Alfred Hofmeijer, Jan van Norel, Johan Versluis, Henrick Blaauw en twee zwagers van Stefan Bakker.

Deze ploeg nam een 2 - 0 voorsprong, maar het ‘huidige DSV’61’ boog die stand uiteindelijk om naar een 2 - 4 voorsprong. In de slotfase van de wedstrijd die over 60 minuten ging, vielen er nog twee treffers voor de ploeg van de afscheid nemende spelers, zodat er met een eindstand van 4 – 4 begonnen kon worden aan de afrondende feestelijkheden.

Aanvoerder Martijn Lieferink reikte cadeaus en bloemen uit aan Gerrit Hoekert en Stefan Bakker. Beiden namen die in gezelschap van hun kinderen met genoegen aan. Ook Kenrick Kroes viel een waardig afscheid ten deel en mocht genieten van de cadeaus.

Wat de toekomst betreft: Stefan Bakker gaat in het derde elftal van DSV’61 spelen. De zaakwaarnemers van Gerrit Hoekert en Kenrick Kroes konden nog geen duidelijkheid verschaffen over hun spelers. Vast staat wel dat trainers Wim Kroes en Hendri Huenestein voor volgend seizoen gaan bouwen aan een ploeg zonder dit drietal. Met hun kennis en ervaring is dat in goede handen en zien zij ook het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41