Afbeelding
www.pixabay.com

S.V. ’t Harde begint aan nacompetitie

Voetbal

’t HARDE  Via de winst in drie wedstrijden kan S.V. ‘t Harde een langgekoesterde wens behalen: promotie naar de derde klasse. De andere kant van de medaille is dat het ook na één wedstrijd afgelopen kan zijn en dat het aankomende seizoen de vierde klasse weer wacht.

Tegenstander BAS is zaterdag 11 juni een oude bekende van S.V. ’t Harde. Er zijn in verleden diverse competitie-, beker- en oefenwedstrijden tegen elkaar gespeeld. Toch is het alweer 12 jaar geleden dat de ploegen bij elkaar in dezelfde klasse uitkwamen. BAS heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en is in de derde klasse C als nummer 13 geëindigd. Deze één na laatste plek geeft nog een kans om degradatie via de nacompetitie te ontlopen. 

S.V. ’t Harde heeft een wisselend seizoen achter de rug. Prachtige wedstrijden en goede uitslagen, werden afgewisseld met puntverlies tegen tegenstanders uit de onderste regionen. Gelukkig voor de mannen van René van ’t Goor is de tweede periode het beste geweest en heeft gezorgd voor een nacompetitieplek voor promotie. Er is dit seizoen veel jeugd ingepast. De laatste weken spelen continue drie spelers in de basis die nog in de JO19-1 mogen spelen. Dit zijn goede ontwikkelingen, maar verklaart ook wel de soms wisselende uitslagen.

Zaterdag 11 juni staat dus de eerste van de drie finales op het programma. Scheidsrechter Hogeweide laat op sportpark De Schelp in Biddinghuizen om 14.30 uur het eerste fluitsignaal klinken.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41