Afbeelding
www.pixabay.com

Wederom verlies voor S.V. ’t Harde

Voetbal

’t HARDE  S.V. ’t Harde is zaterdag 7 mei met 3-2 onderuit gegaan tegen V.V. ’s Heerenbroek. Vooraf stonden beide ploegen met evenveel punten op de vierde plaats. V.V. ’s Heerenbroek jaagt volop op de derde periode en wil zo hoog mogelijk eindigen in de eindranglijst om de eerste periode over te nemen.

Vooraf werd daarom een gretig ’s Heerenbroek verwacht, maar het initiatief en de aanvallen kwamen van de gasten uit ’t Harde. Vele aanvallen van de ‘Groen-witte’ formatie strandden echter in het zicht van de haven. Halverwege de eerste helft scoorde Jasper Wennemars de 1-0 voor de thuisploeg, dit na misgrijpen van de keeper van S.V. ’t Harde. 

S.V. ’t Harde ging door met waar het mee bezig was, aanvallen richting de keeper van ’s Heerenbroek. Via een prachtig ingeschoten vrije trap maakt Stefan Marsman de gelijkmaker. Iedereen dacht dat deze gelijke stand ook de ruststand zou gaan worden. Maar door wederom zwak ingrijpen in de defensie wist Jonno Pruim de ruststand van 2-1 op het scorebord te zetten.

Na rust was het spelbeeld niet veel anders, een aanvallend S.V. ’t Harde en ’s Heerenbroek die vanuit de tegenstoot reageerde. Ook nu moest er een standaardsituatie aan te pas komen voor de gelijkmaker van S.V. ’t Harde. Henk Elskamp tikte de bal resoluut achter de keeper na een goed genomen vrije trap en wist zo de 2-2 te scoren.

Een kwartier voor tijd scoorde Jonno Pluim via een mooi uitgespeelde aanval de 3-2.  In het laatste kwartier werd er volop gejaagd naar minimaal de gelijkmaker en zelfs gescoord door ‘t Harde. Maar dat doelpunt werd afgekeurd.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41