Afbeelding
John Reurink

S.V. ‘t Harde speelt gelijk tegen hekkensluiter

Voetbal

’t HARDE S.V. ‘t Harde heeft één punt overgehouden aan de wedstrijd tegen hekkensluiter V.V. Kampen. Voor een merendeel van de aanwezigen in Kampen was dit een flinke teleurstelling. Zoals vaker dit seizoen waren er bij uitwedstrijden meer Groen Wit supporters aanwezig dan supporters van de thuisploeg.

Ruim een week geleden werd de tweede periode binnengehaald door S.V. ‘t Harde. Dit is echter pas een prijs als het verzilverd wordt, maar wel een geruststelling dat er tot het laatst meegedaan kan worden voor promotie naar de derde klasse. De voorbereiding op de wedstrijd van afgelopen zaterdag was verre van ideaal. Net voor de warming-up bleek Hielke van Schoten toch te ziek om mee te doen aan de wedstrijd. Ook Pascal van Hulsteijn was ziek, maar kon het nog één helft volhouden.

De wedstrijd begon redelijk voor S.V. ‘t Harde een paar mooie kansen, waarbij in de 19e minuut echt met scherp geschoten werd door Stefan Marsman. Na deze 0-1 ging S.V. ‘t Harde niet meer voluit. Hierdoor kreeg Kampen steeds meer grip op de wedstrijd. Er kwamen wat kleine kansen voor Kampen en net voor rust scoorden de blauwhemden dan ook met een prachtig doelpunt 1-1.

Na rust was het niveau van S V. ‘t Harde erbarmelijk. Een paar kansjes, met één grote kans die gemist werd door Henk Elskamp, was uiteindelijk niet genoeg om de drie punten binnen te halen. Kampen miste nog diverse grote kansen, waardoor een gelijkspel de verhouding goed weergaf en S.V. ’t Harde nog goed weg kwam. 

Aankomende zaterdag wacht de wedstrijd tegen CSV’28 om 14.30 uur op sportpark Schenk.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41