Afbeelding
Annemieke Jolink

S.V. ‘t Harde wint met 3-1 van Wilsum

Voetbal

’t HARDE Op een koud en guur sportpark Schenk speelde S.V. ’t Harde tegen V.V. Wilsum. De wedstrijd werd op het kunstgrasveld gespeeld en niet op het hoofdveld.

S.V. ’t Harde kwam goed uit de startblokken. De eerste paar minuten probeerde de ploeg een overwicht te creëren om zo spoedig een doelpunt te maken. In de negen minuut was het dan ook raak door Henk Elskamp. Eigenlijk net in de periode dat Wilsum steeds beter begon te voetballen. Dat spelbeeld bleef ook de resterende 35 minuten van de eerste helft zichtbaar. Desalniettemin was de ruststand 1-0 in het voordeel van de thuisploeg.

De tweede helft begon S.V. ’t Harde wederom voortvarend, binnen een paar minuten wist Quinten Turubassa 2-0 te maken. S.V. ’t Harde nam de overhand en Stefan Marsman scoorde 3-0. 

Wilsum had in de tweede helft lange tijd geen kansen. Tot dat vlak voor tijd er nonchalance in de verdediging van S.V. ‘t Harde sloop. Door een aantal persoonlijke fouten wist Wilsum voor het doel te komen. Bij die doelpoging werd er een overtreding gemaakt en gaf scheidsrechter Reins een strafschop aan Wilsum. Wilsum wist wel raad met deze buitenkans.

S.V. ‘t Harde blijft meedoen om de bovenste plekken in de rangschikking. Aanstaande zaterdag moet het vlaggenschip uit naar Reaal Dronten. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41