De jeugd van VSCO'61 in de nieuwe trainingspakken van Trendhout
De jeugd van VSCO'61 in de nieuwe trainingspakken van Trendhout Dries van Dijk

Trendhout sponsort trainingspakken Jeugd VSCO’61

Voetbal Deel je nieuws

Onder grote belangstelling van ouders, begeleiders en bestuurders werd de jeugd van VSCO’61 afgelopen vrijdag in nieuwe trainingspakken gestoken door hoofdsponsor jeugd Trendhout uit Oldebroek-Hattemerbroek. Directeur-eigenaar Maarten de Weerd met echtgenote Marjolein en hun kinderen Amber en Jesse waren naar sportpark De Heughte gekomen om persoonlijk de officiële overdracht te verzorgen. 

Namens de jeugd van VSCO’61 overhandigden vervolgens Lotte en Jesse Wolfsen en Tom en Bas van der Veen Trendhout een boeket bloemen, een streekproductenpakket en een trainingspak voor de kinderen De Weerd als blijk van grote dank en waardering. Namens VSCO’61 bedankten bestuurslid jeugdzaken Heimen Pap en sponsorcommissielid Lammert Vlieger het groeiende bedrijf Trendhout heel hartelijk voor deze fantastische steun aan de jeugd en wensten de onderneming nog veel succes toe. Afsluitend werd er een toost uitgebracht op deze mooie en duurzame samenwerking.

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een programma aan tuinproducten zoals kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen, veranda’s, buitenkeukens en tuinhout. Al enige jaren is Trendhout als subsponsor verbonden aan VSCO’61 en maakt nu een volgende sponsorstap. In de zomer werd de exclusieve sponsorovereenkomst als hoofdsponsor voor de jeugd officieel ondertekend door beide partijen, waarna de uitvoering van deze sponsorovereenkomst van start ging.

Inmiddels zijn er al veel reclame-uitingen van Trendhout zichtbaar op sportpark De Heughte. Tevens werd de nieuwe wedstrijdoutfit voor de pupillen gepresenteerd door JO10-02. De nieuwe hoofdsponsor van de jeugd van VSCO’61 vindt u op: Trendhout, Mheneweg Zuid 1b, Oldebroek.

www.trendhout.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41