DSV’61 laat winst glippen in eerste bekerpartij

5 september 2021 om 12:01 Voetbal


DOORNSPIJk - DSV’61 is met ’t Harde, v.v. Barneveld en v.v. Stroe in de bekerpoule ingedeeld. De eerste wedstrijd was in Stroe.

DSV’61 kende een prima start. Vrijwel vanaf de aftrap werd Stefan Bakker de diepte ingestuurd en hij rondde dit keurig af: 0 – 1 . DSV’61 bleef de betere ploeg en Jeffrey Schreurs tilde na goed voorbereidend werk van Patrick Visser de score naar 0 – 2, dit werd ook de ruststand.
Na de thee bleef DSV op zoek naar de 0 – 3 , maar het liet langzaam maar zeker Stroe in hun spel komen. Dat bleef niet zonder gevolgen: zowel de aansluitingstreffer als de gelijkmaker vielen, zodat de eindstand 2 – 2 werd.
In dezelfde poule versloeg ’t Harde met 4 – 0 v.v. Barneveld.

Zaterdag 11 september speelt DSV een thuiswedstrijd tegen ’t Harde. De aanvang is 14.30 uur.

Als sinds de voorbereiding kan trainer Wim Kroes niet beschikken over een vijftal potentiële basisspelers. Hij lost dit op door gebruik te maken van de spelers van de ‘tweede’ selectie. In de voorbereiding werden er wisselende resultaten behaald. Er waren kleine nederlagen tegen OWIOS en ’t Harde, maar Elburger SC en BAS waren winstpartijen.
Bij DVS’61 hoopt iedereen dat alle spelers weer fit zijn als op zaterdag 25 september de eerste competitiewedstrijd in en tegen Elspeet op het programma staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie