De winnende teams van de groepen 5 en 6 van het schoolkorfbaltoernooi van KV Elburg.
De winnende teams van de groepen 5 en 6 van het schoolkorfbaltoernooi van KV Elburg.

POORT5 schoolkorfbaltoernooi KV Elburg

3 maart 2017 om 10:17 Sport

Elburg - Op 2 maart was het weer zo ver. Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi dat georganiseerd wordt door KV Elburg vond weer plaats in Kulturhus ‘t Huiken. Ook dit jaar was de sponsor Poort 5 Jeans & Fashion uit Elburg. In de ochtend speelden de groepen 3 en 4 voor de prijzen. Maar liefst 21 teams van zes verschillende scholen uit de gemeente Elburg deden mee. Bij groep 3 won het Octaaf de derde prijs, PWA 1 de tweede en het Octaaf 2 de eerste prijs. 
Bij de groepen 4 werden de prijzen verdeeld tussen de Wegwijzer, op de derde plek, en het Octaaf 3 op de tweede plaats. De Wildemaet 1 ging er met de hoofdprijs vandoor. De prijzen werden uitgereikt door Willemijn Zwart van Poort 5.

In de middag was het de beurt aan de kinderen van groep 5 en 6. Hierbij namen 15 teams deel. Bij de teams van groep 5 eindigde op de derde plek de PWA. Het Octaaf ging er met de tweede prijs vandoor en op de eerste plek stond de Borchstee. Bij groep 6 bestond het podium uit teams van de Borchstee. Borchstee 1 behaalde de derde plek. Net zoals bij de finale van groep 4 moest er bij groep 6, na een spannende finale, strafworpen worden genomen om een winnaar te bepalen. Hierin schoot Borchstee 2 er net wat meer in en behaalde de eerste plek. Borchstee 3 moest genoegen nemen met de tweede plek. 

Alle kinderen die deze dag hebben meegedaan gingen naar huis met een attentie, beschikbaar gesteld door Jumbo Elburg. De activiteitencommissie van KV Elburg kijkt terug op een geslaagde korfbaldag. Alle vrijwilligers en sponsoren worden bedankt voor hun inzet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie