Anwen Zoet werd regiokampioen. Foto: De Heuvelruiters
Anwen Zoet werd regiokampioen. Foto: De Heuvelruiters

Prima resultaten leden De Heuvelruiters uit Wezep

30 januari 2023 om 08:50 Overig

De ponyruiters van de Heuvelruiters uit Wezep kwamen zaterdag in actie tijdens de Gelderse Kampioenschappen dressuur. Een flink aantal afgevaardigden van de vereniging verscheen aan de start en dat leverde tal van prijzen op.

Zo is de vereniging twee Regiokampioenen rijker. Robby van Bregt won met Roosje de titel Gelders Kampioen in de klasse B categorie D/E. Hij behaalde een score van 69,33%. Anwen Zoet (foto) pakte de titel met Ijsselvliedt’s Hello Goldstar in de klasse L2 categorie A/B. Met een score van 61,083 mocht zij het kampioenslint in ontvangst nemen.

Daarnaast zijn er drie reservekampioenen. Javaj van Bregt werd met Mississippi reservekampioen in de klasse M1 categorie D/E. Zijn score was 65,583. Yael Kooiker reed met Elexa heel knap naar het reservekampioenschap in de Z1 categorie D/E. Haar score was 65,929%. Anouk Alberts, reservekampioen in de B, categorie C met haar pony Mambo nr 5. Zij behaalde een score van 64,33%.

Ook andere leden vielen in de prijzen en/of behaalden prima resultaten. Maud Leeuwis won met Pippin’s Pride A.T. de 3e prijs in de L1 D/E. Zij behaalde een score van 71,667%. Met haar C-pony Coelenhage’s Prince George behaalde zij ook de 3e plek. Hier reed ze naar 64,417%. Liandrie Peek won met Greenfield Storm de 4e prijs in de B categorie D/E. Zij behaalde een score van 66,25%.
Met haar pony Cheela behaalde zij een 5e prijs in de L1 categorie D/E. Daar reed ze naar een score van 67,917%.

Robby van Bregt werd met Kasall van Equi Center 8e in de L1 categorie D/E. Zijn score was 65,500%.

Jasmijn Oude Alink en haar Casanova behaalden de 12e plek met 62,417%. In de M2 reed Jasmijn haar Kayra naar een 5e plek.

Yael Kooiker, Robby van Bregt, Anwen Zoet en Javaj van Bregt hebben hiermee een ticket naar het NK gewonnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie