Hemelvaartsmarkt bijna volgeboekt

23 maart 2024 om 11:40


De jaarlijkse vlooienmarkt in ‘t Harde die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt, is ook deze keer vroegtijdig bijna helemaal volgeboekt. Er zijn nog veertig kramen vrij. Standhouders uit het hele land hebben zich weer aangemeld voor de grootste vlooienmarkt van de Veluwe die dit jaar op 9 mei plaatsvindt. De organisatie van dit evenement is wederom in handen van supportersvereniging Groen-Wit die één en ander voor de 35e keer regelt.

Ook dit jaar zullen ruim 400 standhouders hun waar aan de man/vrouw proberen te brengen op en rondom het voetbalveld van sv 't Harde. Op Hemelvaartsdag weten duizenden dagjesmensen uit de verre omgeving de weg te vinden naar de markt.

Info en aanmelden via supportersvereniging@svtharde.nl


Passiestonden in Wezeper kerken


Door een aantal gezamenlijke kerken worden in de stille week voor Pasen diverse bijeenkomsten gehouden. Aanvang: 19.30 uur. Op dinsdag 26 maart in de Hervormde kerk Vredeskerk Heidepad 81 in Wezep; op woensdag 27 maart in de Morgenster, Zuiderzeestraatweg 503 in Wezep; op donderdag 28 maart in de Kruiskerk, Kerkweg 6 in Wezep waar ook deelgenomen kan worden aan het Avondmaal. Tevens is in de Vredeskerk voor de eigen gemeente het Avondmaal.


Paasklaverjastoernooi bij VSCO ’61

In de kantine van VSCO'61 kan er in het Paasweekend geklaverjast worden. Dit toernooi, georganiseerd door de supportersvereniging, is nieuw op de agenda. Tijdens het paasklaverjassen op zaterdag 30 maart wordt gestreden om de hoofdprijs, te weten een half varken. Aanvang 13.30 uur.