Vestingval Elburg gaat niet door

  Zonder foto

ELBURG - Na de door de regering aangescherpte maatregelen, met onder meer een verbod op evenementen tot 1 juni om het coronavirus zo verder in te dammen, heeft het bestuur van Vestingval Elburg de beslissing genomen om de editie van 2020 niet door te laten gaan.

Marijke Stouwdam (PR en communicatie): ''Dit besluit is genomen met pijn in het hart, maar gezien de bizarre tijd waarin een ieder van ons leeft was dit zonder meer de enige optie. De gezondheid van ons allen komt op de eerste plaats. Volgend jaar spant het bestuur met alle werkgroepen zich weer met plezier in om wederom een bijzonder en kunstzinnig evenement neer te zetten voor jong én oud.''

Vestingval Elburg zou tussen Hemelvaart en Pinksteren, om precies te zijn van donderdag 21 tot en met zaterdag 30 mei, plaatsvinden in de historisch kern van het vestingstadje. Voor de achtste keer zou tien dagen lang Elburg hét podium zijn voor diverse culturele, muzikale en kunstzinnige uitingen. Dre toegang tot het festival is altijd gratis mede dank zij sponsoren, het stimuleringsbudget van het Cultuur & Erfgoedpact Noord Veluwe, de gemeente Elburg en de vele vrijwilligers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden